• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Retourbeleid
Als particulier heeft u het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor, indien mogelijk, ongebruikt, onbeschadigd, en voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice.

Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen en of het niet gebruikt is (gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen) en nemen we de retourzending in behandeling.

Ga als volgt te werk:
1) Neem telefonisch op 070-3294943 of per mail op [email protected] contact met ons op.
2) Verpak het te retourneren artikel in een beschermde verpakking. Indien het product is geleverd in een doos of bijzondere hoes, verzend u de originele verpakking in deze staat terug.
3) Stuur de zending gefrankeerd naar het onderstaande adres:

ROS juweliers
Driebergenstraat 143
2546 BC Den Haag
Nederland
Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling. 

Ruilen
Indien u uw aankoop wilt ruilen, volg dan de hierboven beschreven retourprocedure. Het nieuwe gewenste product dient u opnieuw via onze webshop te bestellen en betalen.

Garantie
Neem in geval van garantie eerst contact met ons op. Na goedkeuring volgt u de hierboven bij ‘Retourbeleid’ genoemde stappen, waarbij u op papier een duidelijke omschrijving geeft van het gebrek of defect.

Afkoelingsperiode
Wij bieden u in het kader van de wet Kopen op afstand de mogelijkheid het gekochte product binnen een afkoelingsperiode van 14 dagen te retourneren. Het gekochte product dient bij voorkeur en indien mogelijk in onbeschadigde verpakking, inclusief alle toebehoren teruggezonden te worden.

Verzenden:

Wij besteden grote zorg aan het verpakken en verzenden van uw bestelling.

Helaas zijn wij niet verantwoordelijk voor de verwerking van de verzending van het postbedrijf.