Goudbaren en zilverbaren kopen in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Leiden. - Inkoop & verkoop goud, zilver, juwelen, horloges sinds 1946
Menu
EUR
  • Beschikbaar op +31 6 85121301
  • Bereikbaar via whatsapp op +31 6 85121301
  • Marktleider in goudverkoop
  • Dé winkel in Den Haag sinds 1946

Goudbaren en zilverbaren

U kunt bij ons terecht voor edelmetaal zoals  goud- en  zilverbaren, platina en palladium.

Rosjuweliers, met meer dan 77 jaar aan ervaring, is een gevestigde naam in de wereld van goudaankoop en -verkoop. Onze lange staat van dienst staat garant voor goudbaren van ongeëvenaarde kwaliteit. Het kopen van uw goudbaar bij Rosjuweliers is een eenvoudige en zorgeloze ervaring. Of u nu kiest voor een online bestelling of een bezoek aan onze winkel, wij staan voor u klaar. Uw goudbaar wordt veilig en verzekerd naar uw locatie verzonden, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze persoonlijk op te halen.

Onze aangeboden goudbaren, vervaardigd door Umicore, worden geleverd in een verzegelde verpakking met een bijbehorend echtheidscertificaat, wat hen internationaal verhandelbaar maakt. Deze goudbaren hebben een zuiverheid van 99,99%. De aanschaf van goudbaren is BTW-vrij, gezien dat dit wettelijk is vrijgesteld.

De BTW-vrijstelling geldt voor al onze goudbaren, ongeacht of u ze bij ons in de winkel ophaalt of laat bezorgen op uw adres. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over BTW-kosten bij uw aankoop. De goudbaren hebben een afwijkende levertijd en kan enige vertraging oplopen vanwege de hoge vraag naar goudbaren. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Voor het bestellen van goudbaren hanteren we een intern beleid. Volgens dit beleid worden goudbaren alleen vrijgegeven na vertoon van een officieel legitimatiebewijs, met name als u uw bestelling in de winkel komt ophalen.

Bovendien moet de bestelling te allen tijde worden geplaatst op de officiële naam van de koper en zal deze enkel worden afgeleverd op het officiële woonadres van de koper. We behouden ons het recht voor om afgifte of de bestelling te weigeren als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Bij de aankoop van een goudbaar geldt het vanwege de fluctuerende aard van de goudkoers geen wettelijk vastgestelde bedenktijd. Dit betekent dat eenmaal geplaatste bestellingen niet geannuleerd kunnen worden vanwege de voortdurende schommelingen in de goudprijs.

Wij verhandelen uitsluitend goudbaren en zilverbaren met een zuiverheid van minimaal 99,99 procent, afkomstig van geaccrediteerde fabrikanten. 

Bestelling:

Wij hebben goud en zilverbaren niet altijd op voorraad!

Deze worden op order besteld, waardoor de levertijd van uw bestelling wat langer kan duren.  

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »