• Lorem ipsum

ROS Juweliers. Den Haag, 1962.

ROS Juwelier

 

Dat ROS juwelier al sinds 1946 aan de Driebergenstraat 143 in Den Haag is gevestigd is geen toeval te noemen. Met al meer dan 75 jaar ervaring doet dit authentieke familiebedrijf er alles aan om zich te onderscheiden door een scherp oog voor service, kwaliteit en prijs. Van een klein winkeltje verbouwd tot een groot bedrijf waarheen velen –van heinde en verre- hun weg wisten te vinden. Begonnen met een paar wekkertjes in de jaren 40 en inmiddels een van de bekendste juweliers in Zuid-Holland.

Ros juwelier is altijd met de tijd mee gegaan. Wij zijn één van de weinige juweliers met zo'n uitgebreide collectie van zowel moderne als vintage sieraden en horloges in onze winkel.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en repareren van sieraden. Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw eigen design te laten maken door één van onze ervaren edelsmeden.

Inkoop goud, zilver en horloges

Wanneer u goud, zilver of een horloge wilt verkopen bent u bij Ros Juwelier op de juiste plek. Goud of zilver wordt uitbetaald tegen de hoogste dagkoers en deze dagkoersen voor goud en zilver zijn altijd actueel en inzichtelijk op onze website. Zo is een vergelijking met andere inkopers mogelijk en houdt Ros Juwelier het inkoop proces transparant.