Silver bar 20 gram - ROS Jewelers
Menu
EUR
Silver bar 20 gram
€43,62 Incl. tax
Add to cart
Silver bar 20 gram

Silver bar 20 gram

€43,62 Incl. tax

Please note the specific conditions applicable to the purchase of silver bars. Our internal policy can be found at the bottom of the page. Read more.

  • Beschikbaar op +31 6 85121301
  • Bereikbaar via whatsapp op +31 6 85121301
  • Marktleider in goudverkoop
  • Dé winkel in Den Haag sinds 1946

Product description

Btw-tarief: 21%

Rosjuweliers, met meer dan 77 jaar aan ervaring, is een gevestigde naam in de wereld van zilveraankoop en -verkoop. Onze lange staat van dienst staat garant voor zilverbaren van ongeëvenaarde kwaliteit. Het kopen van uw zilverbaar bij Rosjuweliers is een eenvoudige en zorgeloze ervaring. Of u nu kiest voor een online bestelling of een bezoek aan onze winkel, wij staan voor u klaar. Uw zilverbaar wordt veilig naar uw locatie verzonden, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze persoonlijk op te halen. De zilverbaren hebben een afwijkende levertijd en kan enige vertraging oplopen vanwege de hoge vraag naar zilverbaren. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Onze aangeboden zilverbaren, vervaardigd door Umicore, hebben een zuiverheid van 99,97%. De aanschaf van zilverbaren is inclusief 21% BTW.

Voor het bestellen van zilverbaren hanteren we een intern beleid. Volgens dit beleid worden zilverbaren alleen vrijgegeven na vertoon van een officieel legitimatiebewijs, met name als u uw bestelling in de winkel komt ophalen.

Bovendien moet de bestelling te allen tijde worden geplaatst op de officiële naam van de koper en zal deze enkel worden afgeleverd op het officiële woonadres van de koper. We behouden ons het recht voor om afgifte of de bestelling te weigeren als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Bij de aankoop van een zilverbaren geldt het vanwege de fluctuerende aard van de zilverkoers geen wettelijk vastgestelde bedenktijd. Dit betekent dat eenmaal geplaatste bestellingen niet geannuleerd kunnen worden vanwege de voortdurende schommelingen in de zilverprijs.

Specifications

EAN Code
7434054557570

Recently viewed

Silver bar 20 gram
Silver bar 20 gram
Please note the specific conditions applicable to the purchase of silver bars. O...
€43,62 €36,05

Specifications

EAN Code
7434054557570
0/5
0 stars based on 0 reviews
0 reviews

Available in store

Online and in-store prices may differ
Last updated: Today at 14:33
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

Review Silver bar 20 gram

This product has been added to your cart
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »