umicore goud granules - ROS Jewelers
Menu
EUR
umicore goud granules
€71,43 Incl. tax
Add to cart
umicore goud granules
umicore

umicore goud granules

€71,43 Incl. tax

Gouden granules
999.9/1000
Prijs per gram
U kunt zelf het aantal grammen dat u wilt hebben invullen, en u krijgt bij bestellen direct te totale prijs te zien!
Wanneer u meer informatie wilt over dit product, neem even contact op met ons voor u gaat Lees Read more.

  • Dé winkel in Den Haag sinds 1946

Product description

Beleggingsbaren

Merk: Umicore

Edelmetaal: Goud

Gewicht: 

Zuiverheid: 99,99%

Kwaliteit: Nieuw (gebruikt, in uitzonderlijke gevallen)

Btw-tarief: Vrijgesteld van BTW

Extra informatie:

-      Geen btw op goudbaren

-      Vaak voordeliger dan gouden munten

-      Makkelijk in opslaan

-      De goudprijs kan in waarde fluctueren

Rosjuweliers, met meer dan 77 jaar aan ervaring, is een gevestigde naam in de wereld van goudaankoop en -verkoop. Onze lange staat van dienst staat garant voor goudbaren van ongeëvenaarde kwaliteit. Het kopen van uw goudbaar bij Rosjuweliers is een eenvoudige en zorgeloze ervaring. Of u nu kiest voor een online bestelling of een bezoek aan onze winkel, wij staan voor u klaar. Uw goudbaar wordt veilig en verzekerd naar uw locatie verzonden, maar u heeft ook de mogelijkheid om deze persoonlijk op te halen. De goudbaren hebben een afwijkende levertijd en kan enige vertraging oplopen vanwege de hoge vraag naar goudbaren. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Onze aangeboden goudbaren, vervaardigd door Umicore, worden geleverd in een verzegelde verpakking met een bijbehorend echtheidscertificaat, wat hen internationaal verhandelbaar maakt. Deze goudbaren hebben een zuiverheid van 99,99%. De aanschaf van goudbaren is BTW-vrij, gezien dat dit wettelijk is vrijgesteld.

De BTW-vrijstelling geldt voor al onze goudbaren, ongeacht of u ze bij ons in de winkel ophaalt of laat bezorgen op uw adres. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over BTW-kosten bij uw aankoop.

Voor het bestellen van goudbaren hanteren we een intern beleid. Volgens dit beleid worden goudbaren alleen vrijgegeven na vertoon van een officieel legitimatiebewijs, met name als u uw bestelling in de winkel komt ophalen.

Bovendien moet de bestelling te allen tijde worden geplaatst op de officiële naam van de koper en zal deze enkel worden afgeleverd op het officiële woonadres van de koper. We behouden ons het recht voor om afgifte of de bestelling te weigeren als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Bij de aankoop van een goudbaar geldt het vanwege de fluctuerende aard van de goudkoers geen wettelijk vastgestelde bedenktijd. Dit betekent dat eenmaal geplaatste bestellingen niet geannuleerd kunnen worden vanwege de voortdurende schommelingen in de goudprijs.

Recently viewed

umicore goud granules
umicore
goud granules
Gouden granules
999.9/1000
Prijs per gram
U kunt zelf het aantal grammen dat u w...
€71,43 €59,03

Specifications

0/5
0 stars based on 0 reviews
0 reviews
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total incl. tax
€0,00
0
Compare
Start comparison

Review umicore goud granules

This product has been added to your cart
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »