• Lorem ipsum

Inkoop goud, zilver, horloges, juwelen

ROS Juweliers

Dat ROS juweliers al sinds 1946 aan de Driebergenstraat 143 in Den Haag is gevestigd is geen toeval te noemen. Met al meer dan 60 jaar ervaring doet dit authentieke familiebedrijf er alles aan om zich te onderscheiden door een scherp oog voor service, kwaliteit en prijs. Van een klein winkeltje verbouwd tot een groot bedrijf waarheen velen –van heinde en verre- hun weg wisten te vinden. Begonnen met een paar wekkertjes in de jaren 40 en inmiddels een van de bekendste juweliers in Zuid-Holland.

 

Vertrouwd adres

Ros juweliers kreeg vooral naamsbekendheid door een gericht en goedkoop prijzenbeleid. Slim inkopen door opkoop van fabrieks restanten en producten uit faillissementen zijn onderdeel van deze strategie. Daarnaast is er ook een eigen atelier waar reparaties of andere werkzaamheden kunnen worden verricht.

 

Inkoop goud, zilver, horloges en juwelen

Wanneer u goud, zilver of juwelen wilt verkopen bent u bij Ros op de juiste plek. Goud of zilver wordt direct contant uitbetaald tegen de hoogste dagkoers en deze dagkoersen voor goud en zilver zijn altijd actueel en inzichtelijk op de website. Zo is een vergelijking met andere inkopers mogelijk en houdt Ros het inkoop proces transparant.

“Het is een logisch gevolg dat wij inmiddels een van de grootste inkopers van edelmetalen zijn. Met het inkopen van edelmetalen kan worden gesjoemeld en prijzen waarmee geadverteerd wordt zijn discutabel. Daarom is de transparante bedrijfsvoering van ons zo belangrijk. Altijd een eerlijk bod en een nette afhandeling. Kijk en vergelijk, meer is niet nodig.”

 

Occasions

Niet alle sieraden die worden ingekocht worden omgesmolten. Vaak zitten er bijzondere sieraden bij die opnieuw worden verkocht. Met wat opknapwerk zijn deze sieraden weer een lust voor het oog. Inmiddels is de collectie occasions uitgegroeid tot een serieuze collectie van unieke sieraden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.